A HR Fest küldetése

 

Mi, a HR Fest csapata, hiszünk egy olyan világban, ahol nem kell választani a munka és az élet között.

Egy olyan világban, ahol élvezet dolgozni, ahol az emberek az erősségeikre építve értéket teremtenek. Mindenki. Mindennap.

Célunk, hogy sokszínű platformot teremtsünk nektek és veletek, mellyel közösségünket építjük. Fontos, hogy közös platformjainkon néha együtt gondolkodjunk aktuális szakmai kérdéseken és a HR világát érintő általános trendeken. Szeretnénk ezt azért, mert csak együtt tudjuk jobbá tenni a munka világát.

Hisszük, hogy a szervezetek sikerének kulcsa az abban dolgozó emberek, és velük együtt a HR kezében, azaz a TI kezetekben van. 

Szeretnénk elérni, hogy a HR megítélése még jobb legyen, hogy minden menedzsmentben jelen legyen ez a szemlélet, és az üzleti vezetők a cég sikerének egyik legfontosabb eszközeként tekintsenek a HR-re!

 

Szükségünk van ehhez rátok! Szükségünk van a gondolataitokra, véleményetekre! Veletek együtt sok millió ember jövőjére lehetünk hatással.

Mi azt tesszük ezért, hogy: 

  •  Segítünk folyamatosan formálni és újra gondolni a HR szerepét, helyét, céljait 
  •  Megmutatjuk a nemzetközi-, és hazai szakmai trendeket 
  •  Konkrét példák, bevált gyakorlatok, bátor kísérletek, és inspirációk forrása vagyunk
  •  Nem HR-es üzleti vezetőkhöz is elvisszük ezeket a gondolatokat
  •  Olyan nyitott és közvetlen közösséget építünk, ahol lehet egymástól
  •    inspirálódni, szabad kérdezni, dilemmákat megosztani, és néha ventillálni,  elismerést és megerősítést kapni, ünnepelni 

Szeretnénk azt érezni, hogy hozzátettük, amit tudtunk ahhoz, hogy egy boldogabb társadalomban éljünk! 🙂

Tegyük együtt a munka világát olyanná, ahol mind szívesen élünk! Ebben a küldetésben számítunk rád is! 

 

A HR Nextről


A HR Next a HR Fest platformok legfiatalabb, és mint ilyen, egyik legambiciózusabb tagja. 

Negyedévente megjelenő online magazint tartasz a „kezedben”. Minden számban állandó rovatokkal, és egy kiemelt témával a fókuszban. Az első a Talent Issue.

A HR Next célja, hogy egyedülálló publikációs platformja legyen a magyar HR szakmának, minőségi inspiráció-, tudás-, és élmény forrás a HR területen kiemelkedő vezetőknek, szakértőknek, a szakma iránt érdeklődő fiataloknak, és más üzleti vezetőknek. 

Tartalmas.         Elgondolkodtató.         Hiteles.         Közvetlen.         Inspiráló. 

Ezekkel a kulcsszavakkal jellemeznénk, és ennek az irányába építjük, alakítjuk közösen. Szerzőink a HR szakma képviselői: vezetői-, vállalati-, és tanácsadói oldalról egyaránt. Valódi tudást, tapasztalatot és dilemmákat osztanak meg. 

A HR Fest szellemiségét, közvetlenségét és szerethetőségét a HR Next-ben is igyekszünk megőrizni.  A cikkekben fontos szerepe van a személyes élményeknek, dilemmáknak, tapasztalatoknak, és a jövőbe tekintő bátor, kísérletező gondolatoknak.

Nem vagyunk újságírók. Nem tudjuk mindenre a választ, nem mondjuk meg a tutit. Együtt gondolkodunk.

Ez a mi online színpadunk. 

Az események keretei néha szűkösek, a támogató inspirációra való igény viszont egyre nő. Ahogyan a HR Fest közössége is. A HR Next oldalain tovább visszük azokat a beszélgetéseket, amik a folyósokon színesítik a Fest-eket, és teret adunk azoknak, amikre nem jutott idő. És azoknak, akik kevésbé szeretik a színpadot. A különböző nézőpontokon túl a HR Next oldalain a sokszínűség mellett mélységet is szeretnénk adni. 

Azt szeretnénk, hogy olvassatok és ne csak átpörgessetek bennünket. A cikkek hosszabbak, mert nem lehet mindent 2 bekezdésben elintézni. És nem is kell. 

Töltsetek velünk néhány kávészünetet, 5-10 perceket. 

Csempésszük be a HR Fest élményt a mindennapokba is. 

Mi gyűjtünk ehhez izgalmas nemzetközi cikkeket, megosztunk legjobb gyakorlatokat, kutatási eredményeket, bemutatunk csapatokat, megmutatjuk a váltásban lévő HR vezetők hogyan élik meg az első hónapokat, ütköztetünk nézőpontokat és néha kinézünk a HR szakmán túlra is. 

Ne fogyasszatok el mindent egyszerre, de térjetek vissza rendszeresen, amikor kifejezetten muníciót kerestek, kíváncsiak vagytok egy adott kolléga gondolataira, vagy csak egy kis kiszakadást kerestek a napi zoom tengerből és rohanásból.