Skip to main content
Next Practices

Még nem neveztél a HRBEST-re? Az meg hogy lehet?

By 2023. novembernovember 28th, 2023No Comments

Még nem neveztél a HRBEST-re? Az meg hogy lehet?

5 perc elolvasni
2023.11.22.

Tudom, biztosan nem vagy elég nagy cég, nem is csináltál semmi átütőt, persze volt pár sikeres kis projekt, de még annyi mindenen lehet javítani…, és persze hol van mindez az inflációhoz és a folyamatos változáshoz képest…talán az AI sem hatja még át az összes lépésedet. Értelek.

A szervezetben is mindig azt kommunikálod, hogy csak a tökéletes és világmegváltó dolgokra lehet büszkének lenni, csak azért jár elismerés? Ugye, hogy nem!:) 

Amikor beülsz egy HR Fest előadásra vagy elolvasol egy szakmai cikket, csak az érdekel, ami olyan távol van a saját valóságodtól, hogy elképzelni is nehéz? Ugye, hogy nem!:) 

Akkor talán engedjük is el a jólmegszokott kibúvók keresését, és bátran légy végre büszke arra, amit idén megcsináltál! Akkor is, ha az nem egy csillagromboló! 

6 szuper kategóriában és mellette 3 különdíjra pályázhatsz idén a HR – szakma legrangosabb elismerésében https://hrbest.hu/kategoriak/ , és te lehetsz az egyik, akinek a tapasztalatai, kísérletező kedve, akár tévedései másokat, sőt egy egész szakmát inspirálhatnak.

Hiszen a HRBEST nem csak a díjakról szól, hanem elsősorban arról, hogy megosszuk egymással a tudást, egy közösségként, közösen építsük a HR – szakmát és teremtsünk olyan munkahelyeket, ahova nem csak a villanyszámla befizetés kényszere miatt érdemes tartozni. 

Éppen ezért osztjuk meg a pályázatokat minden évben a HRNext oldalán, hogy minden apró lépésből tanulni lehessen. így, ha esetleg nem is te nyered az első díjat, de pályázol, azt már biztosan elmondhatod magadról, hogy idén is tettél valamit a szakma fejlődéséért. Talán többet, mint azok, akik csak gyorsan átkattintottak ezen a pár soron.

De hogy pár tippet is adjak: 

  • Volt idén egy programod, ami a vezetőknek szólt? 
  • Voltak képzések? 
  • Volt átszervezés? 
  • Toboroztál idén? 
  • Kommunikáltál? 
  • Elindultál a digitalizáció útján? 
  • Volt bármi, amit a kollégák jóllétéért tettél? 
  • Figyeltél a jövő generációjára? 
  • Kiszerveztél, hatékonyabbá tettél, újra terveztél bármit? 

Nos, akkor gond egy szál se, mert ez mind érdekes! 

Lapozz bele a korábbi évek pályázataiba: https://hrnext.hu/next-practices/ , ugye milyen menő lesz, ha jövőre a te projektedről is itt olvashatnak a többiek? Ha a tiéd is ott lesz, amikor évente megszámlálhatatlan alkalommal küldöm el ezt a linket azoknak, akik pár jó példát keresnek, vagy éppen szakdolgozatot írnak, netán ifjú HR-es titánként keresik, hogy hol lenne érdemes kipróbálni magukat? 

Igen, a HRBEST díjjal az employer brandedet is építheted. Nem csak a csillogót, hanem a hiteleset. 

Arról már nem is beszélve, hogy kipipálhatod a be nem váltott újévi fogadalmak között, hogy mégis csak tettél valamit idén is a láthatóságodért… Hogy ez miért fontos, azt már nem is kell talán mondani. (Ha mégis, kapd le a polcról Barabássy Képlet-ét…, akkor azt is jobban érted majd, miért mondom, hogy ha próbálkozol, a siker bármikor beüthet, anélkül viszont nehezen.) 

Nem, megvenni egyik díjat sem lehet:) 

Szóval, ha azon aggódnál, hogy úgyis le van osztva ez is előre, nos, nem.

Ezt a zsűrit “sajnos” nem lehet zsebre tenni. 

Idén is CEO-k, HR vezetők, IT-, Kommunikáció-, Sales igazgatók bírálják a pályázatokat. Csupa olyan elismert szakember, aki órákat (!!!) tölt a pályázatok böngészésével, valódi megismerésével, majd parázs viták mentén a legjobbaknak járó elismerés odaítélésével. 

Kedves szolgáltató kollégák! Nem maradt kérdés, hogy miért érdemes pályázni, ugye? Bizony, van külön szolgáltatóknak szóló kategóriánk is!;)

Miért kell ennyi féle üzleti vezető, aki “nem is ért annyira a HR-hez”? 

Mert őket támogatod nap mint nap. Ők képviselik azt a fránya felhasználót, akit üzletnek hívunk, és mert közben ők is inspirálódnak. Sokat. Nemegyszer egész máshogy kezdik látni, mi mindent tud hozzátenni a HR a sikerhez, de csak akkor, ha van miből, ehhez pedig te kellesz! Hogy megmutasd, amibe idén az energiáidat fektetted! 

Január 15-ig van lehetőséged leadni a pályázatodat, akár több kategóriában is! Persze nem ugyan azt:) 

Szóval most elég ha regisztrálsz, az utolsó simításokat megteheted a bejgli sütés fáradalmainak kipihenéseként is az év első napjaiban. 

Tedd meg az első lépést most! 

Regisztrálj be az oldalon: https://hrbest.hu/nevezes/
Nézd át a kategóriákat, böngészd át a nevezési paramétereket, és zárd az évet azzal, hogy megmutatod, igenis van mire büszkének lenned!
Ha még ezek után is van benned bizonytalanság, érdemes-e elindulni, melyik kategóriában, érdekes-e egyáltalán, amivel jönnél, hívj fel! 

Én már tudom a választ;) 

Uzsák Éva VIRÁG
A HRBEST zsűri elnöke

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Leave a Reply

Copy link
Powered by Social Snap