Skip to main content
IT & Digitális HR

Online iránytű a HR Tech megoldások útvesztőjében

By 2023. áprilisjúnius 26th, 2023No Comments

Online iránytű a HR Tech megoldások útvesztőjében

2 perc elolvasni
2023.04.14.

#HRBusinessNavigator

Kell egy fórum, ahol a szakértők megismerhetik a piaci kihívások által életre hívott megoldásokat!

Ez motiválta a HR Business Navigator online rendezvénysorozatának létrehozását, ahol megtudhatod, mit gondolnak napjainkban a HR-szolgáltatók, illetve gyakorló HR-szakemberek, és beszélgethetsz is olyanokkal, akik hozzád hasonló kihívásokkal küzdenek.

Április 19-én szerdán 9-12 óra között a HR Fest csapata egy olyan online szakmai fórummal vár, ahol körüljárjuk, mit érez fontosnak a piac a digitális HR-megoldások területén: 7+1 kiemelkedő hazai szereplő mutatja be a megoldásait, majd a rövid pitchek után két igazán TOP-level HR-vezető beszélget a juttatási stratégia kialakításáról.

Szánd rá a délelőttöt, hogy egy igazán tartalmas program részese lehess, olyan szereplőkkel, akik a hazai piac széles spektrumát képviselik!
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Hogyan fog felépülni a program? Íme a megoldások, amiket szuper hatékonyan megismerhetsz:

Még a pitchek előtt Tóth Gergely (HR Fest) és Moldován Csaba (HiVentures) nyitja a programot, benne hasznos infókkal, a résztvevők számára egy értékes nyereménnyel, amiért érdemes lesz ott lenned! 😉

09:15-09:30
Mindent egy rendszerben?! Az integrált digitális HR-platform előnyei 

Aki pitchel: Dr. Mester Csaba – CEO @Evolution Consulting Kft.

Kedvcsináló:
Minden cég számára nagy kihívást jelent, hogy a HR-folyamatait összhangba hozza és az ehhez használt HR-informatikai megoldásokat összekapcsolja. De miért lenne minderre szükség, ha rendelkezésre áll olyan megoldás is, ami egyben támogatja az összes személyügyi funkciót, a toborzástól kezdve a bérszámfejtésig.Tekintsük át, hogy milyen kényelmes és biztonságos állapotot jelent az, ha egy zárt rendszerben kezelhetjük az ügyeinket. Ráadásul a kollégáinknak is egyetlen belépési pontot kell csak használniuk a HR-önkiszolgáláshoz, legyen az akár számítógép vagy mobileszköz.

HRmaster. A HR Tech új fejezete.

9:30-9:45
Megoldások a hibrid munkavégzés kihívásaira 

Aki pitchel: Csik Bernadett – Tanácsadó csoportvezető @L-Soft Zrt. 

Kedvcsináló:
Bár a távmunkavégzés jogi szabályozása megoldott, a hibrid munkavégzés szabályozása még várat magára, annak ellenére, hogy ma Magyarországon is több munkáltató alkalmazza ezt a foglalkoztatási formát.
Az L-SOFT Zrt. megoldásai, így a PIRAMIS™ Önkiszolgáló HR-szoftverek hatékony megoldást kínálnak a hibrid foglakoztatási formát alkalmazó vállalkozások számára. A szoftverek használatával lehetőség nyílik mind a munkáltató, mind a munkatársak számára a HR-adminisztrációval összefüggő ügyek digitális platformon történő intézéséhez.

9:45-10:00
Digitális kommunikáció mindenkinek? Mindenkinek! – MI-vel támogatott belső kommunikáció 

Aki pitchel: Deliága Ákos – CEO @ CHEQ

10:00-10:15
A munkavállalói well-being támogatása 2023-ban egyenlő a pénzügyi wellbeing támogatásával?

Aki pitchel: Csikós Barnabás – Head of Business Development @Salarify

Kedvcsináló:
Az idei évet nézve egy biztos: a munkavállalók pénzügyi jóllétének támogatása még soha nem volt ennyire aktuális. A Salarify csapata 2 olyan megoldásba ad betekintést, amik a fenti célt szolgálják. A Salarify Pay megoldása lehetővé teszi, hogy a dolgozók rugalmasan férjenek hozzá már ledolgozott munkabérükhöz, miközben a Verify digitális jövedelemigazolás platformja a gyorsabb hitelintézést segíti.
Erősítsd toborzási- és megtartási stratégiádat a pénzügyi jóllétet célzó juttatásokkal, és emeljük a következő szintre a munkavállalók elköteleződését!🚀

10:15-10:30
Az új ember. Vigyázat: nyomokban AI-t tartalmazhat! – A gépi intelligencia és a hitelesség, biztonság viszonya.

Aki pitchel: Keleti Arthur – Alapító @ ITBN

Kedvcsináló:
Az AI-technológiai láz egyre jobban terjed a világban, számos új tanulmány és megoldás érkezik folyamatosan. A több ezer milliárd paraméteres modellek fejlesztésében tech óriások, kormányzatok és kutatóintézetek dollármilliárdos versenyben állnak.
A munkahelyek és munkatípusok változása mellett egy sor további komoly kihívásokat generálhat a technológia zabolátlan fejlődése:

– A technológia manipulációjával szavazatokat és adatokat szereznek gyanútlan emberektől,

– Az elmúlt években milliókat csaltak ki hamis képek, videók és hangok segítségével,

– Megjelent az AI bűnözés (AIC) fogalma.

10:30-10:45
Lehet-e és ha igen, mitől lesz 5 csillagos egy eLearning megoldás? 

Aki pitchel: Vitézi Gyöngyvér – CEO @SkillDict és Könczöl Tamás Balázs – Innovációs Igazgató @SkillDict

Kedvcsináló:
Egy eLearning megoldást soha nem lehet készre jelenteni, hiszen a piaci igények, a felhasználói célok mindig adnak olyan inputokat, amelyek hatással vannak a fejlesztésre.
A cél, hogy gyors, könnyen kezelhető, testre szabható, egyszerre egyéni tanulási utakat, adaptivitást és összvállalati tudásmenedzsmentet támogató képzési megoldást is kapjanak ügyfeleink. Hogy a vállalat ne függjön a képzést szolgáltatótól, a rendszer legyen könnyen, gyorsan módosítható. Cél az is, hogy mérhetővé, transzparenssé tehető legyen a tanulási eredmény, a jellemző problémákra, képzési tendenciákra is világítson rá a képzési analitika. Valamint a képzésszervezés is sarkalatos kérdés, sőt amennyiben szükséges, legyen kompatibilis a Felnőttképzési Törvénnyel és a Felnőttképzési Akkrerditációs Rendszerrel is.

Szóval lehet-e és ha igen, mitől lesz 5 csillagos egy eLearning? Ügyfeleinkkel közösen megtaláljuk a megfelelő választ.

10:45-11:05
Digitális munkakörnyezet hatása a mentális egészségre

Aki pitchel: Tari AnnamáriaPszichoterapeuta, pszichoanalitikus

Kedvcsináló:
Milyen hatással van ránk az életmódunkat és mindennapjainkat meghatározó állandó digitális készültség? Ha az előnyöket és örömöket ismered, nem árt  mélyebbre ásnod, és megismerni, milyen hatással lehet mentális és lelki egészségedre a digitális munkakörnyezet és az online jelenlét!

11:05-11:20
A Sharity Impact

Aki pitchel: Dr. Bársony Farkas – CEO @Sharity Zrt. 

Kedvcsináló:
A Sharity Impact egy jutalékmentes, egyszerű és átlátható adományozást segítő, valamint egy impact hirdetési platform. Összefogja a hirdető cégeket, a jótékonysági szervezeteket és az adakozókat fontos társadalmi és/vagy környezetvédelmi (ES(G)) célok elérése érdekében. A Sharity digitális platform egyedülálló innovációjával az is tud pénzt adományozni, akinek nincs pénze! Hogyan?…;)
 

11:20-11:35
Bárki képes jó HR-t csinálni a cégében, ha szakít a rossz beidegződésekkel

Aki pitchel: Egerszegi Krisztián – Tulajdonos @MiniCRM Zrt.

Kedvcsináló:
Az elmúlt 12 hónapban 51 embert vettünk fel a MiniCRM-hez, akikből próbaidő alatt 9-től megváltunk a többiek velünk dolgoznak. Összesen 100-an vagyunk.
Mi a siker titka? Milyen csapat valósítja ezt meg, milyen eszközöket, folyamatot használunk ehhez?

Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet ezt megoldani, úgy hogy a cégvezető nem HR-es, akkor a saját példánkon keresztül osztom meg veletek az éles működésünket és tapasztalatainkat. Szerintem bárki képes lehet jó HR-t csinálni a cégében, mert minden rendelkezésre áll hozzá, csak szakítani kell a rossz beidegződésekkel.

A pitchek után lehetőség van kérdezni a szolgáltatóktól, és az egész esemény alatt szabadon kitárgyalhatóak a látottak-hallottak, végül, a pitchek után a hazai HR-szakma két tényleg kiemelkedő alakjával, Hinterstein Anikóval (PwC – Head of HR) és Szentpétery Boglárka (Danone – HR Director for CEE) beszélgethetsz arról, hogy Mitől lesz Future Proof a karriered?, avagy hogyan lehet lépést tartani HR-esként a digitalizációval?

Most már te is láthatod, hogy egy igazán színes program vár rád 2023. április 19-én. Regisztrálj most a HR Business Navigator online eseményére:

https://hopin.com/events/hr-business-navigator-betechinto

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Leave a Reply

Share via
Copy link
Powered by Social Snap