Skip to main content
Egyéb kategóriaNext Practices

HRBEST díjazottnak lenni kiváltság!

By 2023. áprilisNo Comments

HRBEST díjazottnak lenni kiváltság!

2 perc elolvasni
2023.04.27.

#HRBEST

Egy igazi, „élő” employer branding specialista: Chief Hybrid Officer; Giggle rugalmas munkaidő platform; élményközpontú #kémiamindenkinek rendszer; digitális full stack ügynökség a magyar hallássérült közösség számára…és még hosszan sorolhatnánk, milyen izgalmas projektekkel pályáztak vállalatok a legrangosabb magyar HR-elismerésre, a HRBEST-re. Rekordszámú pályamunka érkezett, melyek közül 26 részesült díjazásban az idei díjátadó ünnepségen, 2023. április 26-án a Continental City Golf Klubban.

4 év elteltével a HR-szakma méltán elismert díjává nőtte ki magát a – HR Fest által 2019-ben alapított – HRBEST.

„Az évről-évre rangos szakmai zsűri segítségével ismerjük el a példaértékű, úttörő HR szakmai megoldásokat. Olyan projekteket díjazunk, amelyek sikeresebbé teszik a cégeket, élhetőbbé és emberibbé a munka világát”
– hangsúlyozta Tóth Gergely, a HR Fest alapítója és a HRBEST társalapítója a díjátadó gálán.

A számok önmagukért beszélnek. A pályázatok és ennek köszönhetően a díjazottak száma is folyamatosan nő. „Összességében már több mint 300 pályázattal és közel 80 díjazottal büszkélkedhetünk. Az eredeti célunk az volt, hogy ez a díj ne csak egy legyen a sok közül, hanem tudás és tapasztalatok cseréjének platformjává váljon. Olyan best practice-ek gyűjteményévé, amit a jövő HR-esei a mindennapi gyakorlatban használhatnak. 4 év távlatából bátran kijelenhetjük, hogy elértük a célunkat. HRBEST-ben részesülni ma már egyfajta kiváltság.” – tette hozzá Tóth Gergely, és kiemelte: „az idei pályázatok igazán széles spektrumon mozogtak: kkv-k újszerű HR-megoldásaival éppúgy találkozhattunk, mint nagyvállalatokéval; az IT szektor és a gyógyszeripar is képviseltette magát, sőt még egy idősotthon HR-digitalizációjáról is átfogó képet kaphattunk.”

A HRBEST a visszacsatolások mentén folyamatosan fejlődik. Idén már 7 kategóriában lehetett pályázni, és a zsűrizés módja is sokkal profibb lett. Kétkörös értékelésen vettek részt a vállalkozások:
elsőként a HR Fest TOP 100 HR vezetője választotta ki a shortlist-eseket, majd további első számú vezetők, az üzleti élet szereplői bírálták el a projekteket. Vagyis a szakma legelismertebb képviselőitől kaptak visszajelzést a pályázók, így bekerülhettek az igazi HR-vérkeringésbe.

Kategóriák és díjazottak:

1Life powered by UNION

Minden olyan HR-aktivitással lehetett ide nevezni, ami a munkavállalói jóllétet, a munkavállalói élmény javítását, a munka és a magánélet egészséges integrációjának kialakítását, illetve a munkavállalók megtartást célozta meg.

Nyertes pályázatok:

ARANY MINŐSÍTÉS
Dana Hungary Kft. – Külföldi kiküldetési program avagy a sikeres munkavállalói megtartás kulcsa

EZÜST MINŐSÍTÉS
Fundamenta – Munkavállalói Élményprogram a Fundamentában

EZÜST MINŐSÍTÉS
CIB Bank Zrt. – Újra együtt! A Chief Hybrid Officer színre lép!

BRONZ MINŐSÍTÉS
Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. – Diverzitás egy nagyvállalatnál

KÜLÖNDÍJ
SignCoders Kft. – Digitális munkahelyteremtés hallássérültek számára

HR-EDUKÁCIÓS KÜLÖNDÍJ
United Consult Zrt. – Ilyen az UC életérzés! – fókuszban az élmény és közösség

Digital Employee Experience powered by HRmaster

Izgalmas, komplex, legjobban bevezetett HR-technológiai megoldásokkal és stratégiai digitalizációs törekvésekkel lehetett pályázni ebben a kategóriában.

Nyertes pályázatok:

ARANY MINŐSÍTÉS
MKB Bank Nyrt. – JÁTÉKOSÍTOTT PREBOARDING PROGRAM BEVEZETÉSE AZ MKB BANKNÁL

EZÜST MINŐSÍTÉS
_VOIS – Grow with Vodafone

Future Talent Investors powered by Edisonplatform

Azok a vállalatok pályázhattak ide, akik felismerték, hogy a jövő munkaerőpiaci kihívásainak akkor tudnak megfelelni, ha már ma lépéseket tesznek azért, hogy releváns tudással és készségekkel felvértezett, értéket teremteni akaró tehetségek kerüljenek majd a munkaerőpiacra.

Nyertes pályázatok:

ARANY MINŐSÍTÉS
Egis Gyógyszergyár Zrt. – Egis #kémiamindenkinek

EZÜST MINŐSÍTÉS
Deutsche Telekom IT Solutions – Szendrőlád és Hősök oktatási program a Deutsche Telekom IT Solutions-nél

KÜLÖNDÍJ
Publicis Groupe Hungary – Publicis Groupe Hungary x Belvárosi Tanoda – Future Vision Project

KÜLÖNDÍJ
Technológiai Oktatásért Alapítvány – Accenture Magyarország Kft. – Skool – the coding journey

Futureproof Organizations by Microsoft Magyarország

A Microsoft Magyarország által meghirdetett díjat azok nyerhetik el, akik jelentős szervezeti átalakulást és/vagy digitális transzformációt indítottak el.

„A Futureproof Organizations díjat a Microsoft azért alapította, hogy olyan vállalatokat állítson a figyelem középpontjába, amelyek digitális technológiával tették a működésüket hatékonyabbá, biztonságosabbá és jövőállóvá” – mondta el Szabó Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója. Hozzátette: „A munkahelyeket, és a teljes munkaerő-piacot a mesterséges intelligenciára
alapuló technológiák fogják a legerőteljesebben befolyásolni a jövőben. Az adminisztratív feladatok egyre nagyobb hányadát lehet majd rábízni a mesterséges intelligenciára, de az elemzések elkészítésében, a gyakran ismétlődő kommunikációs, sőt bizonyos kreatív feladatokban is egyre nagyobb lesz a szerepe. A McKinsey számításai szerint, a digitalizáció 2025-ig 9 milliárd eurót adhat hozzá a magyar gazdaság teljesítményéhez, így gyorsítva fel Magyarország felzárkózását Európa legfejlettebb régióihoz. A várakozásunk szerint a Futureproof Organizations díj pályázatai között is egyre nagyobb számban lesznek olyanok, amelyek a mesterséges intelligencia különböző
alkalmazásaira szolgálnak majd példával.”

Nyertes pályázatok:

ARANY MINŐSÍTÉS
Nextwit Kft. – Boldog Gizella Alapítvány – Hogyan segíti a digitális transzformáció egy idősotthon munkatársainak mindennapjait

EZÜST MINŐSÍTÉS
MVM Zrt. – Jövőbe mutató szervezet digitális alapokon – MVM csoportszintű integrált új belépő program

Skill Master

Ez a kategória azon vállalkozások pályázatait tömörítette, amelyek folyamatosan figyelik és tervezik a jövőbeni sikerességükhöz kulcsfontosságú készségeket, kompetenciákat, és tudatosan készítik fel munkatársaikat és vezetőiket az új elvárásokra és szerepekre.

Nyertes pályázatok:

ARANY MINŐSÍTÉS
Magyar Telekom Nyrt – Spark Presentation TOP5 Szuperképesség Program Storytelling Learning Journey

EZÜST MINŐSÍTÉS
Raiffeisen Bank Zrt. – Human Telex Consulting Kft. A jövő megérkezett – Digitális Tanulás Hete a Raiffeisen Bankban

EZÜST MINŐSÍTÉS
Freeway Entertainment – VIP Coaching Center Kft. Beszéljünk Motivátorul! – HR stratégia a folyamatos motivációnövelést fókuszba helyező egyéni, vezetői és csapatképzéssel és kommunikációval

KÜLÖNDÍJ
Grundfos – A Learning Design Csapat létrejötte Budapesten a Grundfosban

Az év HR-szolgáltatói megoldása

Minden olyan HR-szolgáltató pályázatát várták ide, aki új eszközét, módszertanát, digitális megoldását, megközelítését be szeretné mutatni. Olyan innovációkat, amelyek támogathatják a HR- szervezeteket, a vállalati vezetőket, munkatársakat és akár a teljes szervezetet.

ARANY MINŐSÍTÉS
Giggle Kft. – Giggle – Rugalmas Munkaerő Platform

EZÜST MINŐSÍTÉS
DreamJo.bs Zrt. – DevChallenge

KÜLÖNDÍJ
Get Work Trend Kft. – Juttatási csomag értékének növelése kölcsönbeadói oldalról a Get Work Trend Kft-nél

KÜLÖNDÍJ
Swipe Technologies Kft. (Salarify) – Verify – Automatikus munkáltatói igazolások egy kattintásra

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Leave a Reply

Share via
Copy link
Powered by Social Snap